Sunday, November 18, 2012

Ulasan edit gambar Rosmah terhangat


Ulasan bloghttp://jalanpulang1978.blogspot.com mengenai sekeping gambar edit  isteri perdana menteri, Rosmah Mansor yang terselit di antara pasangan pengantin badminton negara, Lee Chong Wei dengan isterinya Wong Mew Choo merupakan artikel terhangat Facebook dan Twitter Harakahdaily bagi minggu ke-46.
Di tangga kedua ialah laporan bloghttp://jalanpulang1978.blogspot.com mempersoalkan mengenai publisiti meluas yang diperoleh isteri perdana menteri setaraf suaminya sendiri.

Berita muktamar Dewan Muslimat menjadi gamat seketika apabila ucapan Perwakilan Beruas Norasyikin Hashim dengan tiba-tiba menyebut nama 'Rosmah' dalam perbahasannya menduduki tempat ketiga.

Di tangga keempat ialah berita komentar Ketua Penerangan PAS Perak, Ahmad Nuri Al-Amin mengenai nasib empat Adun Bebas di Perak yang berjaya menumbangkan kerajaan negeri Pakatan sebelum ini yang umpama habis madu sepah dibuang.

Di tangga kelima ialah ulasan blog http://omakkau.blogspot.com yang membuktikan Johor bukan lagi kubu kuat Umno dan kejatuhan Umno bukan lagi perkara mustahil.

Berikut ialah 10 artikel terhangat Facebook dan Twitter Harakahdaily bagi minggu, 11 November hingga 17 November, 2012.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...