Friday, February 17, 2012

LAWAK PAGI JUMAAT... ORANG YANG BERI ANUGERAH DAN TERIMA ANUGERAH, PUNYA PEMIKIRAN YANG SAMA... KAH KAH KAH !

Rasa nya belum pernah orang menerima dan memberi bag sebesar yang di terima oleh Isteri Perdana Menteri Datin Seri Hjh Rosmah Mansor (DSHRM)... dalam  Anugerah Wanita Peneraju Kebajikan Asia, sebagai tanda pengiktirafan terhadap dedikasi dan komitmen beliau dalam pelbagai kerja amal... kah kah kah !!!.

Jelas lagi bersuluh pemikiran yang memberi sama dengan pemikiran orang yang menerima... mungkin kerana memahami perangai yang sukakan bag oleh DSHRM... maka NASEBA yang merupaka sebuah Syarikat Malumat Perniagaan  melalui Ketua Pegawai Eksekutif NASEBA, Sophie Le Ray... menyampaikan hadiah yang berupa bag pakaian... kah kah kah !!!.

Menurut NESEBA... DSHRM adalah penerima sulung anugerah tersebut... mungkin dalam erti belum ada orang lain menerima bag sebesar itu... dan mungkin bukan hanya di Malaysia tapi juga mungkin diseluruh Dunia... kah kah kah !!!.
Tapi kalau tengok pada muka dshrm... langsung tidak rasa malu apabila nak menerima bag tersebut... atau pun mungkin memang muka beliau memang muka tak tahu malu kah kah kah !!! umno perkasam jati betul-betul meloyakan heeeee.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...